Lindahls Fiske & Natur

Fiskeguide

Stockholm, Sweden

Blog

Tack för ett fantastiskt 2016

Posted on January 3, 2017 at 1:11 PM
2016 har varit mitt bästa år som heltidsguide med avseende på antal guidningar och det har även landats fler pb för gäster än tidigare. Gädda på 105cm, öring över 70cm bland annat. Framför allt har jag haft nöjet att guida mer än någonsin åt andra guider på storkörningar och det har varit utspritt över hela skärgården och Mälaren så jag har lärt känna många, många fler hotspots. Ett stort tack för förtroendet riktas till alla kollegor jag arbetat med under året, ni är bara bäst! Sista guidningen körde jag på annandagen inne från City med långväga gäster från Australien och jag kan bara säga att det är ett privilegium att få verka i en så fantastisk storstad som Stockholm där man kan plocka upp gäster från kajen vid Gamla Stan, åka förbi Af Chapman, Djurgården och bedriva fisketurism mitt i vintern såväl som i sommarvärmen så nära en storstad! Den stora skilnaden i år från tidigare är just att jag har haft många fler långväga gäster i båten och just med upphämtning i City för att sedan uppleva stan från sjön och fiska i dess närhet. 
Ser nu med enormt stor tillförsikt fram emot 2017, ännu fler guidningar, ännu fler stora firrar och häftiga upplevelser till sjöss. 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

3 Comments

Reply Opitz
4:39 PM on July 29, 2017 
Ηello, just wanted to mentiοn, I enjoyed this
pօst. It was practical. Keeр on posting!